Creativitatea doare

Creativitatea doare…

Vorbeam cu cineva care spunea ca nu are timp sa scrie, sa construiasca o audienta.

Si chiar daca ar face asta ar lua prea mult timp…

Si il inteleg, crearea de continut poate ca este cea mai dificila sarcina. Sa pui cuvintele unele dupa altele, sa aibe sens ce spui. Iar asta nu este tot, dupa ce ai terminat sa descoperi ca nimeni nu este interesat de munca ta. Inteleg.

INSA asta este procesul! Trebuie sa creezi mult, sa scrii mult pana incepi sa iti iei avant, pana lumea incepe sa te urmareasca.

Si da, poate fi foarte dificil la inceput, mai ales daca nu stii ce sa spui, daca nu ai incredere ca ceea o sa spui are efect, insa trebuie sa continui sa faci asta.

Si stiu, creativitatea doare, la fel si datul la lopata ๐Ÿ™‚ Insa daca ai ales sa mergi pe acest drum, nu te mai uita inapoi.

Rezultatele nu se vor vedea in viitorul apropiat.

De exemplu, acesta este al doilea articol din blogul meu reinceput. Ar fi o minune ca cineva sa dea peste el sa il citeasca. Nu ma astept la asa ceva, desi este posibil. (daca totusi il citesti, lasa-mi un comentariu, ar fi fun sa stiu ca totusi cineva a ajuns la el).

Ceea ce vreau sa subliniez este ca nu trebuie sa te astepti ca munca ta sa arate rezultate imediate. Trebuie sa ai rabdare pentru a-ti construi audienta fidela. Nu te grabi sa vezi rezultatele. Continua sa creezi si intr-o zi cineva va observa ceea ce faci, apoi altcineva si tot asa.

Iar cand audienta ta incepe sa se stranga, cresterea ta va fi exponentiala.

Asa ca nu renunta acum! Continua sa creezi, chiar daca doare ๐Ÿ™‚

Summary
Article Name
Creativitatea doare
Description
Creativitatea doare, la fel si datul la lopata ๐Ÿ™‚ Insa daca ai ales sa mergi pe acest drum, nu te mai uita inapoi. Rezultatele nu se vor vedea in viitorul apropiat.
Author
Publisher Name
Marius Achim
Publisher Logo