Mentinerea fidelitatii pacientilor existenti poate fi una dintre cele mai importante prioritati pentru orice cabinet stomatologic. Acest lucru se datoreaza faptului ca pacientii fideli sunt mai putin dispusi sa caute servicii stomatologice la alti prestatori, ceea ce poate duce la o crestere a profitului pe termen lung.

In plus, pacientii fideli sunt de obicei mai multumiti de serviciile oferite, ceea ce poate duce la o mai buna reputatie a cabinetului stomatologic si poate atrage noi pacienti prin intermediul recomandarilor.

Deci, cum poti mentine fidelitatea pacientilor tai existenti? Iata cateva sugestii:

  1. Ofera o experienta de calitate superioara – Una dintre cele mai bune modalitati de a mentine fidelitatea pacientilor este prin oferirea unui nivel ridicat de servicii stomatologice de calitate. Asigura-te ca ai personal calificat si bine instruit, folosind echipamente moderne si aplicand tehnici stomatologice actualizate.
  2. Fa un efort pentru a te face accesibil – Pacientii apreciaza cabinetele stomatologice care fac un efort pentru a fi accesibile, fie prin programarea de sedinte la ore convenabile, fie prin oferirea de optiuni de plata flexibile. Fa tot posibilul pentru a te face disponibil pentru pacientii tai, chiar daca acest lucru inseamna sa oferi programari in afara orelor de lucru sau sa oferi optiuni de plata prin intermediul aplicatiilor mobile.
  3. Fa-i sa se simta apreciati – Pacientii apreciaza cand sunt tratati cu respect si consideratie. Asigura-te ca salutii fiecare pacient cu amabilitate si ca le acorzi atentie si timpul necesar pentru a le raspunde la intrebari sau pentru a le oferi sfaturi. Arata-le ca sunt importanti pentru tine prin intermediul unor mici atentii, precum prajituri sau cafea in timpul vizitei.
  4. Ofera un program de recompense – Un program de recompense poate fi un mod eficient de a-i face pe pacientii tai sa se simta apreciati si de a-i motiva sa revina. Acest program poate include reduceri la anumite servicii stomatologice sau cadouri pentru fiecare vizita.
  5. Tine-i la curent cu noutatile – Fii sigur ca pacientii tai sunt la curent cu orice noutati sau schimbari care se produc in cabinetul tau. Trimite-le periodic email-uri sau scrisori cu privire la orice oferte speciale sau programe noi pe care le-ai lansat, precum si cu orice noutati din domeniul stomatologiei care ar putea fi de interes pentru ei. Acest lucru ii va face sa se simta informati si conectati cu cabinetul tau.
  6. Ofera suport continuu – Pacientii apreciaza cabinetele stomatologice care le ofera suport continuu dupa tratament. Asigura-te ca le oferi instructiuni clare cu privire la ingrijirea dintilor dupa tratament si fa-le cunoscute orice optiuni de urmarire pe care le ai disponibile, precum programari de control sau suport prin intermediul aplicatiilor mobile.
  7. Fa-i sa se simta parte a unei comunitati – Pacientii se simt mai conectati cu cabinetul tau daca se simt parte a unei comunitati. Fa-i sa se simta bineveniti prin intermediul activitatilor de grup, precum evenimente de sanatate bucala sau intalniri ale pacientilor. De asemenea, implica-i in deciziile legate de cabinet prin intermediul sondajelor sau intrebari deschise cu privire la serviciile pe care le oferi.

In concluzie, mentinerea fidelitatii pacientilor existenti poate fi o provocare, dar poate aduce beneficii importante cabinetului tau stomatologic pe termen lung. Prin oferirea de servicii de calitate, accesibilitate, respect si suport continuu, poti construi relatii durabile cu pacientii tai si le poti oferi o experienta pozitiva care sa ii determine sa revina.Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Aliquam dictum amet blandit efficitur.